Lærveske Briefcase Handbag Satchel Man Messenger Laptop 4UR1Y

By Philip Otter on 12.okt.2017 14:04:04

Et stadig dilemma for mange bedrifter er hvordan best organisere en markedsføringsavdeling. Enten kan man sette sammen et team av generalister som kan gjennomføre de fleste oppgaver til et tilfredsstillende nivå, eller in-house eksperter med unike ferdigheter. For å løse dette problemet må du spørre deg selv; hva er viktig at mine ansatte er gode på for å lykkes med markedsføringen?

Utviklingen i dag skjer lynraskt, og det er nærmest umulig for en ansatt å holde seg oppdatert på alt som skjer på det digitale markedsføringsplanet. Dette er bare noen av de tingene som kreves av en markedsføringsavdeling i dag: de må oppnå ny digital kunnskap og mestre sosiale medier kanaler for markedsføring og kommunikasjon. De må være spesialister på å analysere forbrukeratferd og kampanjeresultatet. I tillegg, må de produsere førsteklasses innhold til å matche informasjonen de har oppnådd.

 

Markedsføringsavdelingen må også samle data på en sikker og korrekt måte, for så å bruke denne til å estimere og planlegge fremtidige prosjekter og kampanjer. De må samle et nettverk av influencers, ha teknologisk forståelse, eksperimentere og utvikle, osv. Og dette er bare denne ukens behov. Neste uke kan se helt annerledes ut.

 

Ansett en generalist - outsource en spesialist

Generalister er grunnmuren for markedsføring - de kan dekke mange områder, og er verdifulle personer i et selskap. Deres generelle ferdigheter betyr også at de vet når en oppgave krever en ekspert, noe som er tilfellet oftere og oftere i dag.

Masters Svart 49 5016469216802 Cm Pilot Polycanvas Case Monolith 41455mn Softsided 8xFw4qYr8A

 

En ideell markedsføringsavdeling burde derfor ha en stabil gruppe med generelle markedsførere om bord, med et bredt nettverk av spesialister som de kan lene seg til når situasjonen krever det. Heldigvis, har måten spesialister jobber på også forandret seg i tråd med utviklingen. Det finnes mange tjenester som tilbyr tilgang til en gruppe spesialister som en markedsføringsavdeling vil ha behov for før eller siden. Lokale prosjektledere med et globalt nettverk av frilansere er raskt tilgjengelig for å hjelpe deg med de problemer som måtte oppstå. Tjenesten mestrer også tidskrevende oppgaver, noe som frigjør viktig tid fra markedsføringsavdeling din, samtidig som at du sparer kostnader.

 

Hvis du ønsker å vite mer om dette spennende temaet og hvordan du kan benytte deg av denne innovative fremgangsmåten for mer effektive løsninger, ta kontakt! 

 

Women Parka Collar Leopard Fox Fur Long Coat Polstret Oversize Hooded Real Warm qfvwqc1OA

Midi 100 Wallet Lær Tan Pickett Bnwot 3 57 London 5wfqIwz

7 Burgendy Kvinner Brand Boots New Størrelse Clarks SqXq5

comments
0
Brand Burgendy Boots Kvinner New Clarks Størrelse 7

Abonner

Har du lyst på oppdatering fra oss når vi legger ut nye blogginnlegg?

Takk

Kvinner New Størrelse Brand 7 Boots Clarks Burgendy
7 Størrelse Boots New Kvinner Clarks Brand Burgendy
Kvinner Burgendy Størrelse New Brand Clarks Boots 7
Leather Messenger Armani Men's Bag Exchange Perforated 8054709176339 z66UFt8
Brukt Authentic Wallet Macadam Pung Woman Celine Long Y1157 Brown Ypa04q4Z